X

HI THERE!

It looks like you are enjoying what are you seeing so far...
Sign up for the GBlog Newsletter to receive lots of inspiring stories delivered right to your inbox.
And don't worry, we'll never share or sell your email address to anyone.
We hate spam as much as you do.

House G, Barn Conversion by Maxwan Architects

  • This barn house refurbishment has main focus to create large inside space, contain kitchen, living room, storage, stairs and library. A large space for any functional purpose like relaxing area, organize entertain. High cone-like gabled roof create high ceiling and create second floor as relaxing mezzanine. A library zone in wooden materials built side of stairs create an innovative interior structure, made stairs has multi-function purpose. Raw exposed woods truss construction. A large slit was cut into the barn roof to bring in light. Designed by Maxwan Architects.

  • Shop at Gselect
     
     

    From the GBlog Archive

    Hazukashi HouseHazukashi HouseThe Hazukashi House by ALTS Design Office is a small home in Kyoto, Japan. An irregular pentagon, the two-story resembles a Monopoly ...