This curious barhouse with half side suspending above the ground (a collaboration between Mole Architects and Studio Makkink Bey),  is located  near the village of Thorington in Suffolk, England. The traditional barn shape was altered by an exterior that tries to overcome classic design in the countryside and offer an educational goal: making architecture available and accessible in the beautifully natural rural areas. The silver cladding on the outside walls and roof reflect nature and all its changes: all four seasons take part in this uniquely constructed structure. This holiday home is up for rent and it can accommodate up to 8 people. Fun, beautiful and unique, the Balancing Barn must be put on your next holiday list.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookPin on PinterestShare on Google+Share on StumbleUponShare on TumblrShare on RedditDigg thisShare on LinkedInEmail this to someone