This home’s roof branches off into four limbs creating private sectors for the family that resides here. Created by KINO Architects, this “Branch House” is home to a family of four in Fukushima, Japan.

With the added privacy from being pushed back from the street line, this house is a place of comfort and play. The center living and dinning space was structured as the core of the design layout. Each bedroom branches off toward each section of the roof and for work or play, all bedrooms comes with an attached loft.

The exposed wood is highlighted by the natural light that passes the outdoor garden and enters through the glass door. The layout of the rooms help facilitate organic ventilation as well as prevent possible earthquake damage.

The pitched roof gathers and is closed in by two vertically paneled walls. While contrasting white walls sit on either side of the house and create an asymmetrically playful design.

Via

Tweet about this on TwitterShare on FacebookPin on PinterestShare on Google+Share on StumbleUponShare on TumblrShare on RedditDigg thisShare on LinkedInEmail this to someone