Suppose Design Office combines the elements of primitive and unique to create a stunning piece of architecture. “The Kodaira-Shi” Residence in Japan is an innovative structure as its half-covered with a hexagonal shaped Tarpaulin to cloud the barrier between outdoors and in creating a form of privacy. A hexagonal tent structure acts as a roof, a wall and a fence over the garden.  The tent blends the boundaries of the interior and the exterior together as sliding glass doors in the living room give access to the front garden.

This abode takes up two-storeys where the ground floor occupies the communal areas including the kitchen, the dining room, the living room and a private bathroom. The second storey is accessed by a linear staircase with a large void where wall-to-wall wardrobes runs across. A study area for two kids, a children’s room, and the master bedroom for the parents are all situated on this floor. Ample natural lighting falls into the home by the two skylights positioned at equal distance from the exterior walls eloquently highlighting the gentle balance between inside and out.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookPin on PinterestShare on Google+Share on StumbleUponShare on TumblrShare on RedditDigg thisShare on LinkedInEmail this to someone