Expressive features mold the curvi-linear shapes of the Cite de L’Ocean Et Du Surf in Biarritz, France. The collaboration between Steven Holl Architects and Brazilian architect Solange Fabiao created a museum that emulates the graceful curves of a righteous wave. The space includes a cobbled plaza over a concave roof that gently descends to greet the sloping ground. Two acid-etched glass boxes serve restaurants and a surfer’s kiosk along with the galleries in the museum.

Via

Tweet about this on TwitterShare on FacebookPin on PinterestShare on Google+Share on StumbleUponShare on TumblrShare on RedditDigg thisShare on LinkedInEmail this to someone
tiffy

Tiffany “Tiffy” is a college graduate with a BS in magazine journalism. The freedom of expression compels her to the winds of creativity which brings her happily to Gblog”s artistic gates. Writing has always been her art, her talent, her calling. She also tutors and writes for her own blog, Heartbeat.