Known for developing a strong relationship between landscape and architecture, Oslo-based practice Snohetta has designed the ‘Norwegian Wild Reindeer Centre Pavilion’ in Dorve, Norway. This structure is designed as an outside metal structure containing a wooden element that mimics the curvature of rock formations that have gradually eroded from wind and water over time with outdoor seating.  The pavilion also provides more gathering space on the interior wall with additional benches that allow unobstructed views through the floor to ceiling glass enclosure inside. With the architects philosophy to remain unbound from the rules of order, this beauty contrasts gracefully with the open environment from its enclosed rectangular form. Click on images to enlarge.

Via

Tweet about this on TwitterShare on FacebookPin on PinterestShare on Google+Share on StumbleUponShare on TumblrShare on RedditDigg thisShare on LinkedInEmail this to someone