A 25-year old building in Osaka, Japan receives an elegant makeover called ‘House in Hanazono.’ Japanese architecture practice Kihon Form renovated its interior into a space  of free form and curvilinear partitions. Rectangular walls of the original structure were removed to replace it with wavy dividers to arrange a close set of rooms. The outline of the curving walls are encased in a transparent laminated Japanese paper. It seems to create a peaceful atmosphere of serene delicacy due to the fluidity of light and movement on each side. Residents are given the joy of the “Japanese lantern effect” at night with the use of artificial lighting illuminating the abode throughout.

Via

Tweet about this on TwitterShare on FacebookPin on PinterestShare on Google+Share on StumbleUponShare on TumblrShare on RedditDigg thisShare on LinkedInEmail this to someone