all images © Stefano Pedretti

The luxurious Celio apartment located close to the Colosseo area in Rome Italy is designed by Carola Vannini Architecture based on the client’s needs of open space towards the outside landscape. Through this complete and detailed design project, light and airy rooms as well as multiple perspectives were created through the use of windows and redistribution of the interior. The kitchen is directly connected to the entrance and the living room, two white sliding glass floors allow the kitchen to either be open or close depending on the users’ needs. The living room has a minimalist style and its furniture creates a balance with the interior architecture, the lighting system is designed to emphasize perspectives and the depth of space. The black door and window frames create a contrast and painting-like effect by framing the surrounding natural landscape. The master bedroom is naturally lit by two big windows with a nice banked relaxation area, while the children’s bedroom comes with its coordinated bathroom, creates a fairy tale feel by being separated from the rest of the apartment.

via

Tweet about this on TwitterShare on FacebookPin on PinterestShare on Google+Share on StumbleUponShare on TumblrShare on RedditDigg thisShare on LinkedInEmail this to someone