Located on a quiet and remote site in Gunma, Japan, the house in Midori is designed by the Japanese architecture practice Synapse Studio. A large terrace is present in front of the house due to the generous amount of land available, its designers work to provide multiple access points from all directions of the residence. There’s outdoor playing area for the children on the east and west side, the low lying structure features a single sloping roof that lifts up to the southwest corner of the plane. Large internal windows link up the view through a central spacious space which gains natural lighting by a large stretch of skylight. The exterior and interior partitions provide a sense of continuous space for its residents.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookPin on PinterestShare on Google+Share on StumbleUponShare on TumblrShare on RedditDigg thisShare on LinkedInEmail this to someone