After being left behind from neglect, the Ochre Barn now has a new role of providing comfort and shelter to residents in Norfolk, England. Carl Turner Architects kept the former skeleton of the exterior by using reclaimed roof tiles to give off a vintage appearance. An array of bathrooms and bedrooms are arranged throughout the interior. Large furniture and pod rooms create an intimate setting in the home’s open spaces while reclaimed pine and oriented strand boards evoke an industrial presence.

Via @Designboom

Tweet about this on TwitterShare on FacebookPin on PinterestShare on Google+Share on StumbleUponShare on TumblrShare on RedditDigg thisShare on LinkedInEmail this to someone
  • http://www.reclaimedroofingtiles.co.uk/ reclaimed roofing tiles

    Wow that is architecture at its best-stunning!!!