Designed by High Land Design, the house is Aoto is located on the north side of a heavily trafficked road in Tokyo Japan. The main concept the architects tried to convey is the importance of connecting the scenes of life continuously throughout the project. Each space is spiraled around the stairs so it’s possible to move around each space without feeling the difficulty of getting around smoothly. The garage and work space is located on the first floor, living and dining space is located on the sunny south side of the second floor, private rooms and the master bedroom is on the third floor. It is laid out in such a fashion so the closed spaced such as the toilet, storage space and sanitary closets are on the north side of the residence, leaving the living environment quiet and full of sunshine.

via @architizer