Located in Mill Valley, California, these two cabins designed by Feldman Architecture were built as accessory structures to the client’s existing hill side home; they mainly wanted extra space for an art studio and yoga room which will also serve as a private guest cabin. Two small cabins are placed strategically within the trees to ensure they captured different views. The roof of the lower building was planted with a garden since the residence of the upper building would be looking down on it; it also helps the whole cabin structure to blend in with the hillside.

via @archdaily - images © Joe Fletcher

 

Tweet about this on TwitterShare on FacebookPin on PinterestShare on Google+Share on StumbleUponShare on TumblrShare on RedditDigg thisShare on LinkedInEmail this to someone
  • http://www.nomliving.com yeshen

    wonderful, I visited this area in the late 90s and would love to return. one of the most peaceful places in the Redwoods.