Forest Pavillion by Stekke+Fraas Architects

View all 11 Photos

A pavilion near the forest is the English name of this beautiful building in the woods, the owner fell in love with the surroundings and asked Brussels based architecture firm Stekke + Fraas to build him a small living unit that’s one with nature. Building on a natural inclination they constructed the black zinc house with the help of eight concrete piles on which the building rests. Resulting in the openness of the back of the volume and be on the same height as the tree trunks with the best view. The kitchen and the living room are located on the first floor while a bedroom and open bathroom are on the second floor.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Take me there

  • Naked Stables Resort

    A two hour trip away from China’s largest city, Shanghai, Moganshan stuns with its magical…

  • Sublime Comporta

    Surrounded by rice fields, umbrella pines, vineyards, and miles of pristine white beaches, Sublime Comporta…

  • San Cristobal Hotel In Mexico

    A dream getaway for those who love peace, quiet and seeing breathtaking views every day,…

More for you

  • Living Unit By OFIS Architects

    More than just a distinctive structure, Living Unit provides a convenient and versatile shelter or…

  • Gemma Observatory

    Somewhere in central New Hampshire, in a remote area surrounded by trees, a one-of-a-kind building…

  • Kew House By McLaren.Excell Studio

    Part Victorian house, part former stable yard, this beautiful property in London recently underwent a…

  • Locanda By Mezzo Atelier

    After transforming a Milan beer shop into a stunning space with exposed brick architecture details…

  • PH Lavalleja By CCPM Arquitectos

    Compact living spaces usually test the creativity of architecture and interior design studios. But PH…

Close Cart

Simple Share Buttons