This individual home designed by Kraus Schoenberg Architects was custom built as a place to enjoy private family life, emphasizing on flexibility so the young family of four have plenty of space when alone time is needed as well as when everyone gathers. Structurally the house is a single volume, zoned off through wall and ceiling elements. The arrangement of the rooms along two parallel access corridors running from the study in the east to the patio creates an enfilade effect; it can be shortened or extended according to the owners’ needs. The house’s longitudinal height change makes a zoning-off of private and communal space; the fireplace is at the center of all the rooms and can be seen from all sides. The design concept has been customized to the needs of its residents, down to the smallest detail.