X

HI THERE!

It looks like you are enjoying what are you seeing so far...
Sign up for the GBlog Newsletter to receive lots of inspiring stories delivered right to your inbox.
And don't worry, we'll never share or sell your email address to anyone.
We hate spam as much as you do.

Bridge Studio by Saunders Architecture

  • Located in Deep Bay, the smallest community on Fogo Island, Canada, the Bridge studio’s Saltbox House by Saunders Architecture  is freshly painted in sharp contrast to its dilapidated condition. Along the winding path there are short runs of wooden stairs and ramps installed in critical locations to help visitors ascend some of the trail’s steeper inclines. An isolated solar panel mounted on a hilltop is the first thing that takes notice, it takes full advantage of the Island’s limited sunshine while the studio is dramatically located on a steep hill overlooking the calm waters of an inland pond.

  •  

  •  

  •  

  •  

  •  

  •  

  •  

  •  

  •  

  •  

  •  

  •  

  •  

  •  

  •  

  •  

  •  

  •  

  • Jessie Jessie was born in China in 1989; she holds a Bachelor degree in Marketing and Global Management from Binghamton University and is currently a marketing major MBA student there. Her diverse background provided her with early exposure to different cultures which led her to take an interest in international business development. Even though she has serious intentions in becoming a globalized business woman in the future she also has many hobbies that people normally wouldn’t link together. She is a cosmetics/skincare enthusiast who started her own YouTube channel as a beauty guru in hopes of sharing her knowledge and experiences with the rest of the community. She is a dedicated foodie that spends countless hours researching the best places in town to eat and enjoy time with her friends. With possibilities of culinary school and makeup freelancing in her future, she is open-minded and hopes to live as optimistic as she can be.
    Shop at Gselect
     
    • http://www.PURE-architecture.co.uk Norfolk Architects

      Not too keen on the birdhouse look. A little bit of an eyesore. I like the view from above, but think it may have been less obtrusive had it been build with the landscape, rather than above it.