The Dove House is an extension project handled by architects Gundry & Ducker in West London. This structure was intended to replace, enlarge and improve the dark kitchen area to form a new informal living space with direct access to the garden and open up views through the ground floor of the house to the garden. The existing ground floor was expanded sideways to into an unused yard area and backwards to form this light, minimalist and open space.

 

 

 

 

 

 

Tweet about this on TwitterShare on FacebookPin on PinterestShare on Google+Share on StumbleUponShare on TumblrShare on RedditDigg thisShare on LinkedInEmail this to someone

About The Author

Jessie

Jessie was born in China in 1989; she holds a Bachelor degree in Marketing and Global Management from Binghamton University and is currently a marketing major MBA student there. Her diverse background provided her with early exposure to different cultures which led her to take an interest in international business development. Even though she has serious intentions in becoming a globalized business woman in the future she also has many hobbies that people normally wouldn’t link together. She is a cosmetics/skincare enthusiast who started her own YouTube channel as a beauty guru in hopes of sharing her knowledge and experiences with the rest of the community. She is a dedicated foodie that spends countless hours researching the best places in town to eat and enjoy time with her friends. With possibilities of culinary school and makeup freelancing in her future, she is open-minded and hopes to live as optimistic as she can be.