The Fosse by Designscape

View all 6 Photos

Designscape to the rescue. They’ve turned a once rundown Victorian villa into a gorgeous family residence in Batheaston, England.  The home was refurbished with a few extensions to switch the viewing of the building and create a private haven for the family in the southern façade and the garden. The double height entrance hall looks over the   unearthed courtyard lined with an uninterrupted reclaimed, rubble bath stone wall that pierces through a glass screen to create an interior floor gallery connecting the outside to the in.

Take me there

  • San Cristobal Hotel In Mexico

    A dream getaway for those who love peace, quiet and seeing breathtaking views every day,…

  • Borgo Canonica Hotel

    Located in the Itria Valley in Puglia, this large complex provides guests the opportunity to…

  • Pumphouse Point In Tasmania

    If you love nature and traveling – you’re here, so that’s probably a “yes” –…

More for you

  • Vineyard House

    Situated in the municipality of Montijo, Portugal, the Vineyard House by local firm Blaanc shows…

  • DomT Residence

    Located in a town in northern Slovakia, the DomT residence by Architect Martin Boles captures…

  • Freddie Grubb Bicycles

    Inspired by Londoner Frederick H. Grubb (Olympic road racing cyclist in 1912), Freddie Grubb is…

  • Brooklyn Row House

    Designers from the aptly-named Office of Architecture have been commissioned several times over to renovate…

  • The Hotel Americano

    Set in a former parking garage in New York, the Hotel Americano embodies an industrial…

Close Cart

Simple Share Buttons