The live-in office is not always an optimal solution, but the Kirchplatz Office and Residence offers a favorable union between the professional and residential life. As collaboration between Florida-based Oppenheim Architecture + Design and Swiss studio Huesler Architekten, the joint building located in northern Switzerland offers the best of both worlds. The architecture studio workspace sits on one axis while the private housing lies on another; this directional difference helps facilitate the public and the personal without physically drawing a border. The offices are built in an 18th-century building that has a deceptive traditional exterior; the interior space is airily open and washed in a minimalist white, and utilizes a system of stairs that navigate each level of office. The wooden framework and beams supporting the house are untouched, and this creates a particularly beautiful space in the attic, where delicate trusses stretch across the walls. The residence sits in the backyard of the offices, and is inserted into the shell of a historic farmhouse constructed in 1743. One half of the gabled roof is replaced with glazing, which both reveals the roof’s structure as well as lets light stream into the communal living spaces. Variations on white thematically connect the residence with the studios while warm wooden panels, thick interior walls, and a stone-clad fireplace create a grounded feel to the home that contrasts the floating levels of the workspace.