In a Netherlands forest, Zecc Architects have repurposed an old railway cottage. The former stopping-point in Santpoort-Noord is of modern design, with glass walls and metal accents. The home doesn’t ignore its history, though—faded brick walls suggest the building’s functional origins. High wooden beams and a crisp white staircase transform the preexisting space into an impressive house.

via – Images ©Cornbread Works

Tweet about this on TwitterShare on FacebookPin on PinterestShare on Google+Share on StumbleUponShare on TumblrShare on RedditDigg thisShare on LinkedInEmail this to someone
Janet

ABOUT JANET WLODY - Janet is a senior at Kenyon College studying English with a Creative Writing emphasis. She has a particular affinity for American literature, and enjoys discovering the narrative(s) behind a piece of art. GBlog is her blogging debut, and she is grateful for newfound exposure to objects such as the “Bug Light.” (She favors the stately praying mantis.)