The primary challenges with industrial spaces are occupying the space appropriately (i.e., avoiding dwarfing furniture in a giant space) and adding warmth (i.e., creating a livable environment as opposed to a warehouse). Designed by TC-Interiors, The Communicating Vessels in Barcelona takes a decidedly geometric approach, using both levels and angles, in assembling a solution to the two problems. The kitchen is further segmented by a series of shelves and counters, lit by hanging lights – “lighting carpets” – at various heights. A similar motif of lighting is used near a reading corner, with bookshelves forming the alcove and seats arranged in a horseshoe in a stepped pattern. The bedroom is demarcated as a private space by means of elevation, with a series of small steps leading to the platform. An alternating use of light and dark finishes creates a contrast that make the apartment more intimate, more communicative.