Perhaps the most frightening scene in the story of Pinocchio is his temporary stay in the belly of a whale; a sense of pity for the lonely puppet-turned-boy inspired UTAA in the firm’s renovation of a deserted space into an artistic exhibition hall, workshop, and book café. Pinocchio, the large, gabled house in Gyeonggi-do, South Korea that shares the namesake of the fairytale, overlooks the rural plains near Unak Mountain. In contrast to the peaceful surroundings, the interior of the building is modern, fun, and colorful. Riddled with crawlspaces, small doors, and cutouts, the design caters to the creative child who might be interested in a game of hide-and-seek or curious to explore. And just like Pinocchio, this newly renovated studio space that was merely plain wood has been deftly brought to life with creativity, a fabulous paint job, and a lot of love.

via – Photographs ©Jin Hyo-suk