In a project titled Tredegar, mimodo architects added an extension to a London home that was once a warehouse. The original conversion from public to private was done years ago and created two levels within the house. The levels did not flow together as one home, so the extension was made in order to unify the space. Pleasing and practical in shape, the extension adds fresh elements such as a new kitchen and a third bedroom. The update is composed of spacious rooms, a variety of windows, and a central staircase. Dressed in white, the contemporary addition opens up the space and showcases the sparse, curated furnishings. The new windows–the interior windows and skylights in particular–bring natural light into the house and give visitors a peek at the tropical garden elevated behind the house. Further connecting the two spaces, the central staircase encourages movement across both levels of the home, ultimately establishing a sense of harmony.