renovated-family-home-in-estoril-1

This large house was originally built in 1923 in Estoril, Portugal. Renovated by Ricardo Moreno Arquitectos, the building retains the original exterior walls but otherwise resembles a modern family home. The interior is textured with polished wood and exposed brick to an altogether warm effect. The rooms range from a study to an attic playground, encapsulating much of the family’s needs. In the middle of the design, there is a private courtyard with a shaded deck and a pool. Partially shielded by whitewashed wooden slats, the deck provides a nice intermediary space between the interior and the yard before dropping off right at the edge of the pool.

renovated-family-home-in-estoril-2

renovated-family-home-in-estoril-3

renovated-family-home-in-estoril-5

renovated-family-home-in-estoril-5a

renovated-family-home-in-estoril-5b

renovated-family-home-in-estoril-5c

renovated-family-home-in-estoril-5d

renovated-family-home-in-estoril-5e

renovated-family-home-in-estoril-6

renovated-family-home-in-estoril-7

renovated-family-home-in-estoril-8a

renovated-family-home-in-estoril-10

renovated-family-home-in-estoril-11

renovated-family-home-in-estoril-14